Indigo Mango, The Haze & Echte Ra live

image par défaut Concert à la Brasserie de la Mule (from FB)

Brasserie de la Mule serveert je een geweldige avond.

Geniet van een avondje uit met Brusselse livemuziek. Dat kan in de hippe Schaarbeekse brouwerij Brasserie de la Mule. Daar kan je ook deelnmen aan twee exclusieve rondleidingen en aan een bierdegustatie. En ga zeker ook naar de speciale friet- en curryworststand.

Indigo Mango (BE - BRU): combineert de ritmes van Anderson Paak met de diepe baritonstem van Rag 'n' Bone Man. Indigo Mango zorgt voor een energieke mix van funk, pop en indie. Livemuziek waarbij je onmogelijk stil kan zitten.  

The Haze (BE - BRU): België's nieuwe electropopsensatie, recht uit Brussel!

Echte Ra (BE - BRU): een Brussels collectief dat voor een gemoedelijke, positieve sfeer op de dansvloer zorgt. Van deephouse tot groovy techno. Goed om je een hele avond op uit te leven. 

Praktische info

Adres: Brasserie de la Mule, Rubensstraat 95, 1030 Schaarbeek
Datum: 07/10
Uren: 18:00>23:00
Facebook event

Ecuries van de Tram

De voormalige stallen, oorspronkelijk gebouwd voor de paarden van Tramways Bruxellois en vervolgens omgebouwd tot tramstelplaats, lagen er helaas al meer dan 20 jaar verlaten bij. Beliris zal de renovatie op zich nemen en dit gebouw met zijn rijke geschiedenis nieuw leven inblazen.

De bedoeling is hier een centrum voor alternerend leren in te richten, waarbij de huidige bezetting van de benedenverdieping behouden blijft.

Voor meer informatie over Beliris-projecten: beliris.be.