Hannelore Muyllaert en concert

Hannelore Muyllaert

Laat je meeslepen door Hannelore&Tim, het ensemble Woestrogeen en de Foo Birds.

Hannelore zingt met Tim Acke enkele duetten uit het repertoire van Ella&Louis en neemt u vervolgens, met Woestrogeen en haar studenten van de academie, mee naar de jaren 30-40 met swingende jazz-nummers. Zij worden daarbij begeleid door de fantastische Foo Birds.

Zang: Hannelore Muyllaert, Kornelija Valentelyte, Maureen Debruyne, Nancy Folens, Mieke Proost, Quentin Coppieters, Esmeralda Tobing, Eszter Batta, Bianca Kirabo, Siska Neven, Irene Subiri, Ilse Verhamme, Marielyne Millecam, Sylvia Alemañ.

Foo Birds band: Tim Acke (piano en zang), Tupac Ulloa Valverde (Sax en dwarsfluit), Joris Lindemans (bas), Peter Pype (drum).

Praktische info

Adres: Jourdanplein, 1040 Etterbeek 
Datum: 07/10 
Tijdstip: 15:00>16:00

Jourdanplein

In samenwerking met de gemeente Etterbeek heeft Beliris het Jourdanplein vernieuwd (2018). Het heraanleggingsproject (Sum Project – Greisch) maakt het plein uitnodigender voor markten, winkels en volksfeesten door een deel in te richten als voetgangerszone. De vrijgemaakte ruimte wordt een plek van ontmoeting, een modern plein dat uitnodigt tot wandelen of ontspannen. Verder wordt ook de Froissartstraat tot aan het kruispunt met de Torekenstraat heringericht, en komt er een verkeersplateau op het kruispunt met de Maelbeeklaan dat het plein rechtstreeks verbindt met het Leopoldpark.

Beliris renoveerde ook de ondergrondse parking Maelbeek in de buurt van het plein. Een eerste stap in het project was de waterdichtheid van de parking herstellen om lekken te voorkomen. Dit betekende dat het park Jo Heyne, dat boven de parking ligt, volledig heraangelegd moest worden (MSA, Ney & Partners). 

Na de werken zijn er 70 parkeerplaatsen beschikbaar voor de bezoekers van Brussel. De toegangen van de parking werden volledig herzien, zowel die voor auto's als voor voetgangers. Er kwam ook een lift voor mensen met beperkte mobiliteit.


Meer informatie over de heraanleg van het Jourdanplein.
Meer informatie over de Beliris-werken: beliris.be.